Известување за Linux хостинг пакетите

На 27 јуни 2019-та, cPanel најави нов модел на формирање на цените, со кој цените се зголемуваат и за до 2000%. Наместо досегашниот модел со плаќање по сервер, лиценците отсега ...

Види повеќе

Супер промотивни зделки за Black Friday & Cyber Monday

  Заштедете МНОГУ овој #BlackFriday и #CyberMonday со зделките на GoHost.mk Секој нов нарачан #WebHosting пакет Linux или Windows со код BLACK50 за 50% попуст и ново регистриран #Domain со ...

Види повеќе

Добредојдовте во иднината на (caching) кеширање

  Почитувани корисници на WordPress Во изминатиов период ГоХост ја активираше услугата “LiteSpeed Caching” за сите наши клиенти сè со цел да се зголемат перформансите на Вашите WordPress веб страни. Во ...

Види повеќе

ГоХост со НОВ БЕСПЛАТЕН ХОСТИНГ пакет во новата година

Веќе сите добро знаете дека веб страната на Вашата фирма е и лицето на фирмата. Но, без стабилен и брз веб хостинг немате квалитетна веб страна. За таа цел, тимот на ГОХОСТ оваа ...

Види повеќе

Користете веб креатор (Website Builder)

Со помош на овој пријателски креатор на веб страни (Web Builder), кој што е исклучително лесен за употреба, ве уверуваме дека ќе бидете во можност лесно да ја изградите, уредите ...

Види повеќе

Надоградба на систем – 30 минути офлајн – обновено

Обновеното е напишано со црвена боја. Сите сервери на ден 14.04.2015 некаде после 18:00 часот ќе бидат офлајн околу 30 минути. Ова е поради тоа што инсталираме нови SSD дискови ...

Види повеќе

Вие не сте испратиле ниту една порака, а ние ве опоменуваме за спам?

Во последно време приметувме дека неколку корисници испраќаат спам пораки кон рандом мејлови, од кој 90% се непостоечки. Кога ќе пробаме да го исконтактираме сопственикот на хостингот за таа веб ...

Види повеќе

Кириличен домен

Од денес (26.1.2015) ќе можете да правите оналјн нарачки за кириличен домен на ист начин како што е и за .mk домените. Цените се исти како за .mk домените т.е ...

Види повеќе

Интервју со Мирко Мукаетов коосновач на ГоХост.МК

Македонската академска истражувачка мрежа МАРнет овласти осум компании да управуваат со триесетте илјади регистрирани .мк домени. Една од тие осум е и „Гохост.мк“ (GoHost.mk), кој, освен регистрација на .мк домени, ...

Види повеќе