Windows заеднички

Цена во денари
225/месечно
WINDOWS BASIC
 • 1000 MB веб простор
 • 20GB месечен трансфер
 • 1 Домен
 • 1 Датабаза
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите
Цена во денари
282/месечно
WINDOWS STANDARD
 • 2000 MB веб простор
 • 100GB месечен трансфер
 • 5 Домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите
Цена во денари
395/месечно
WINDOWS ULTIMATE
 • 5000 MB веб простор
 • 200GB месечен трансфер
 • 10 Домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите

Техничка спецификација

 • Хостинг пакет
 • Веб сервер
 • ASP.NET framework
 • MSSQL верзија
 • Максимум Процесор
 • Максимум РАМ
Basic
 • Хостинг пакет IIS 8.5
 • Веб сервер 2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5.1
 • ASP.NET framework 2012
 • MSSQL верзија 15%/30 секунди
 • Максимум Процесор 128
Ready
 • Хостинг пакет IIS 8.5
 • Веб сервер 2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5.1
 • ASP.NET framework 2012
 • MSSQL верзија 20%/30 секунди
 • Максимум Процесор 256
Ultimate
 • Хостинг пакет IIS 8.5
 • Веб сервер 2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5.1
 • ASP.NET framework 2012
 • MSSQL верзија 30%/30 секунди
 • Максимум Процесор 512

Често Поставувани Прашања

Веб-хостинг услугите се активираат веднаш по уплатата. Доколку уплатите со кредитна картичка, услугата најбрзо може да ја имате за само неколку секунди. Регистрацијата на интернационалните домени (com / org / net …) се активира веднаш по уплатата. Регистрацијата на мк домени се активира веднаш по уплатата и откако ќе го добиеме барањето со Вашиот потпис и печат за регистрација на мк домените.

Може да се уплати онлајн со кредитни картички (VISA, MASTERCARD, MAESTRO и домашни, македонски картички) или може да се уплати директно на нашата жиро сметка: Веј Глобал ИТС ДОО - 270066891320167 - Халкбанк.

Генерално, речиси за сите веб-сајтови потребно е само да се ископираат фајловите и да се импортира базата на податоци. За да ги ископирате фајловите, можете да користите FTP клиент, или пак можете да го користите нашиот вграден FTP менаџер кој се наоѓа во контролниот центар на хостингот. Сепак, овој навидум едноставен процес, понекогаш може да биде прилично комплициран, во зависност од големината и посебните услови. Ние сме експерти за веб и би немале проблем да направиме трансфер на вашиот сајт, без разлика на големината и технологијата. За оваа цел, секогаш можете да отворите нов тикет за поддршка.