Компанија

Хостинг компанијата ГоХост е предводена од Веј Глобал ИТС ДОО Скопје која во целост ги задоволува потребите на своите клиенти, од услуга и стабилност, до поддршка и професионалност. ГоХост ги нуди најквалитетните решенија од областа на веб хостирањето. Ние нудиме гарантиран 99.99% Uptime за беспрекорно функционирање на мрежата. Нашата компанија е составена од исклучителни IT експерти кои ви стојат на располагање 24 часа во денот.

Мисија

ГоХост е компанија специјализирана во доменот на веб услуги за мали и средни бизниси. Нашиот искусен тим составен од дизајнери, програмери и IT специјалисти е посветен на обезбедувањето на врвен квалитет од самото почнување на проектот до неговото завршување.

Тим

Во последниве 8 години, секојдневно сме фокусирани во разни интернет технолошки решенија и веб услуги. Нашиот тим претставува спој од квалитет, вештина, искуство, ентузијазам и креативно размислување.

Реализирани цели

Горди сме што нашата компанија денес брои повеќе од 3000 задоволни клиенти. Токму тие се причината поради која секојдневно рабоиме и напредуваме на секое поле. Големите залаци и предизвици со кои секојдневно се соочуваме, не прават посилни. Со други зборови, ГоХост работи со дел од најголемите компании во земјава, кои за нас, а и за клиентите преставуваат резултат за нашата макотрпна работа и квалитет.

Дата Центар

Регистрирани домени

+10000

Активни клиенти

+4500

Редови код

1000000

Испиени чаши кафе

9999

Повеќе од +4500 задоволни клиенти

Ми беше задоволство што конечно најдов професионален хостинг кој што ги задоволува нашите големи потреби. Уште од првиот момент, па до ден денес, уверен сум во квалитетот на нашите сајтови.

male placeholder
Срѓан Миновски,Mi-Da Motors

Пријатно сум изненаден од нивната професионалност, бидејќи добив повеќе од тоа што го имав замислено како концепт.Исто така, брз одговор за било кое прашање поврзано со интернет технологијата.

male placeholder
Мики Илиевски,Laplast-M

После повеќе од 8 години во бизнисот со web development, секогаш кога е во прашање GoHost.mk, работите одат одлично и екстремно брзо. Го препорачувам на секој оној кој се занимава со било каков бизнис и сака да биде на интернет 24/7.

male placeholder
Виктор Ѓорески,АБВ.мк