Веќе сите добро знаете дека веб страната на Вашата фирма е и лицето на фирмата.
Но, без стабилен и брз веб хостинг немате квалитетна веб страна.
За таа цел, тимот на ГОХОСТ оваа година безрезервно се погрижи за Вас.

Со гордост, како водечка хостинг компанија на нашиот пазар, со над 7 годишно искуство си дозволуваме да ви промовираме еден прилично смел хостинг пакет кој и тоа како се издвојува во однос на конкуренцијата.

Во 2017 година со секој ново регистриран, обновен или направен трансфер на домен преку/во системот на ГоХост.мк, го добивате следниот хостинг пакет Бесплатно:

Ова значи дека по цена од само 999 денари годишно добивате регистрација на домен, а во тоа е вклучен и Бесплатен Веб Хостинг со 1GB веб простор, 10GB трансфер, 7 емаил адреси, можност за хостирање на 2 веб страни, како и нашата Веб Билдер (“WebSite Builder”) алатка со која можете сами да направи сопствена веб страна оптимизирана за десктоп, таблет и мобилен, користејќи “Drag & Drop” функции и избор од 190 готови шаблони (Templates).

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ

Промоции