Пет начини за подобрување на рангот на вашата страница (SEO)

Следете ги овие предлози за да ја подобрите вашата оптимизација на пребарувашот (ОП / SEO) и гледајте како вашата веб-страница го зголемува рангот до врвот на резултатите од пребарувањето.   ...

Види повеќе

Петнаесет причини зошто ви е потребен вебсајт за вашиот бизнис

Дали започнувате бизнис и не ви е јасно зошто ви е потребен вебсајт за вашиот бизнис? Многу ќе се зачудите кога ќе дознаете дека во 2016 година околу 46 проценти ...

Види повеќе

Кој е бенефитот од сопствена (дедицирана) IP адреса?

Ако вашиот веб сајт е хостиран на споделен сервер, секогаш се поставува прашањето, за кое има многу различни ставови, дали е потребно да се поседува сопствена (дедицирана) IP адреса за сопствен ...

Види повеќе

Надоградба на систем – 30 минути офлајн – обновено

Обновеното е напишано со црвена боја. Сите сервери на ден 14.04.2015 некаде после 18:00 часот ќе бидат офлајн околу 30 минути. Ова е поради тоа што инсталираме нови SSD дискови ...

Види повеќе

Вие не сте испратиле ниту една порака, а ние ве опоменуваме за спам?

Во последно време приметувме дека неколку корисници испраќаат спам пораки кон рандом мејлови, од кој 90% се непостоечки. Кога ќе пробаме да го исконтактираме сопственикот на хостингот за таа веб ...

Види повеќе

Интервју со Мирко Мукаетов коосновач на ГоХост.МК

Македонската академска истражувачка мрежа МАРнет овласти осум компании да управуваат со триесетте илјади регистрирани .мк домени. Една од тие осум е и „Гохост.мк“ (GoHost.mk), кој, освен регистрација на .мк домени, ...

Види повеќе