Заштедете МНОГУ овој #BlackFriday и #CyberMonday со зделките на GoHost.mk

Секој нов нарачан #WebHosting пакет Linux или Windows со код BLACK50 за 50% попуст и ново регистриран #Domain со код DOMAIN20 за 20% попуст!

Ова е вистинското време за да го креирате вашиот нов веб сајт уште денес! Бидете онлајн со одличните прмоции на GoHost.mk. Хостинг по цени од 930 денари / годишно и регистрација на домени по цена од 799 денари.

Нарачајте Хостинг уште веднаш на следниот линк: https://gohost.mk/hosting/linux
или регистрирајте го вашиот Домен на https://gohost.mk/domeni

Сите зделки се за нови нарачки и промоцијата важи од 24.11.2017 до 27.11.2017

Код за попуст: BLACK50 за Shared Hosting пакети (linux или windows)
Код за попуст: DOMAIN20 за сите нови регистрирани домени

Промоции