Бесплатен хостинг

со регистрација на домен

Супер брз веб-хостинг co инстант активација и онлајн плаќање

Вашиот бренд се темели на достапноста и перформансите

LiteSpeed веб-сервер

LiteSpeed веб-серверот е на некој начин замена за Apache веб-серверот. Тој е 100% компатибилен со сите апликации и контролнитабли кои се наменети за Apache. LiteSpeed веб-серверот ви овозможува 9 пати побрз хостинг, од 90 % од останатите кои го користат Apache веб-серверот.

Хостинг пакети

Цена во денари
од 240/месечно
СОПСТВЕН ПАКЕТ
 • од 3GB до 100GB веб простор
 • од 30GB до 100GB месечен трансфер
 • за хостирање од 1 до 20 домени
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничен број на под-домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено FTP корисници
 • cPanel – веб хостинг панел
 • Физичка меморија: 2048MB (2GB)
 • Процесорска брзина: 300% (3 jадрa)
 • SSL сертификат
 • Сопствена (дедицирана) IP адреса
 • 30 тест период (инстант активација)
Цена во денари
385/месечно
НЕОГРАНИЧЕН С
 • Неограничен веб простор*
  (400000 inodes)
 • Неограничен месечен трансфер
 • Неограничено емаил корисници**
  (1GB по емаил сандаче)
 • За 1 Домен (1 веб страна)
 • Неограничен број на под-домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено FTP корисници
 • cPanel – веб хостинг панел
 • Физичка меморија: 2048MB (2GB)
 • Процесорска брзина: 300% (3 jадрa)
 • SSL сертификат
 • Сопствена (дедицирана) IP адреса
 • 30 тест период (инстант активација)
Цена во денари
830/месечно
НЕОГРАНИЧЕН М
 • Неограничен веб простор*
  (600000 inodes)
 • Неограничен месечен трансфер
 • Неограничено емаил корисници**
  (1GB по емаил сандаче)
 • Неограничен број на домени
 • Неограничен број на под-домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено FTP корисници
 • cPanel – веб хостинг панел
 • Физичка меморија: 3062MB (3GB)
 • Процесорска брзина: 400% (4 jадрa)
 • SSL сертификат
 • Сопствена (дедицирана) IP адреса
 • 30 тест период (инстант активација)
Цена во денари
225/месечно
WINDOWS BASIC
 • 1000 MB веб простор
 • 20GB месечен трансфер
 • 1 Домен
 • 1 Датабаза
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите
Цена во денари
282/месечно
WINDOWS STANDARD
 • 2000 MB веб простор
 • 100GB месечен трансфер
 • 5 Домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите
Цена во денари
395/месечно
WINDOWS ULTIMATE
 • 5000 MB веб простор
 • 200GB месечен трансфер
 • 10 Домени
 • Неограничено датабази
 • Неограничено емаил корисници
 • Неограничено FTP корисници
 • WebsitePanel – веб контролен панел
 • 30 дена гаранција за враќање на парите

Инсталација со 1 клик

На најкористените платформи со секој закупен хостинг пакет!

WordPress

Joomla

WooCommerce

Безбедна „Облак “технологија

CloudLinux претставува стандард во хостинг серверите. Тој овозможува зголемена безбедност, со што ги изолира вашите хостинг кориснички сметки и ве издвојува од останатите, со што и ви нуди стабилна, безбедна и независна хостинг средина. Покрај тоа, CloudLinux има можност да ги оптимизира перформансите на серверот, со што ви обезбедува 99,9% Uptime секоја година.

Индустриска класа на технологија

Облак сервери со Intel(R) Xeon(R) Gold 6136 CPU 3.00GHz процесори, SSD дискови, и директен редурантен 1 гигабитен линк поврзан со Македонски Телеком.

Перформанси

Повеќе од 4500 клиенти меѓу кои

Веб-билдер алатка и темплејти

Не ви се потребни програмерски вештини за да го направите вашиот идеален корпоративен сајт. Нашиот моќен „drag and drop“ креатор на веб-страници ви овозможува да ја креирате вашата страница, брзо, лесно и безболно, со најдобриот, наједноставниот и најчистиот интерфејс кој можете да го замислите. Имате на располагање повеќе од 190 темплејти, за кои ве уверуваме дека ќе се согласат со вашата, веќе, замислена идеја.