Креативни идеи. Внимателен дизајн. Опипливи резултати

Импресионирајте ги вашите потенцијални клиенти со високо-квалитетно веб-решение

Гохост е специјализирана за развој на веб-базирани решенија и мобилни апликации. Нашата цел е да ви понудиме комплетно решение со кое ке создадете онлајн бизнис идентитет и ново корпоративно искуство.Сите наши решенија се уникатни и по мерка, со што ќе ви овозможиме да се одвоите од вашата конкуренција. Добриот веб-дизајн е суштинска придобивка за вашиот бизнис, бидејќи на крајот, дизајнот на вашата веб-страница е тој којшто ја претставува вашата компанија.

Добриот веб-дизајн е задолжителен за секој бизнис, но исто така е многу важно, вашата веб-страница да биде пронајдена од страна на интернет пребарувачите. Како добра вест, ние сме експерти за веб-маркетинг и точно знаеме како треба да биде кодирана една веб- страница, а со тоа, да сте високо рангирани на интернет пребарувачите, каков што е Google. Со ова, вие ја зголемувате можноста од придобивка на нови реални клиенти.

Технологии и Сервиси

C#/.NET/MVC

Експерти за веб развој

Интерфејс

HTML5, CSS3, Javascript

Интеграција на системи

Интеграција на API`s и позадински системи

Датабази

SQL, Document Store, KeyValue

Мобилни & Таблети

Респонсивен дизајн / Крајната приспособливост за мобилни и таблети

Системски дизајн

Планирање и спецификацијата при почеток на еден проект

Cloud услуги

Складирање и испорака на податоци

Онлајн продавница

Купување и продавање на производи и услуги по пат на интернет