Почитувани корисници на WordPress

Во изминатиов период ГоХост ја активираше услугата “LiteSpeed Caching” за сите наши клиенти сè со цел да се зголемат перформансите на Вашите WordPress веб страни.
Во контролниот панел во самиот WordPress ќе го забележите новиот plugin “LiteSpeed Cache”, кој треба да ви биде активен, а доколку не е, активирајте го.

Плагинот има многу функционалности, меѓу кои би ги издвоиле следните:

  • Засебно кеширање на виџети, написи, корисници (и нивните информации)
  • Автоматско кеширање на страни
  • Автоматско бришење на кеш од одредени страни/постови според ваши парамтери
  • Компатибилен е со “WooCommerce” и “bbPress” плагини
  • Има АПИ Системи за поврзување со останатите плагини
  • Може да кешира одвоено десктоп и мобилна верзија на веб страната
  • Дозволува сетирање на кешинг според “URI, Categories, Tags, Cookies, and User Agents”

Доколку не го гледате плагинот на вашиот WordPress, Ве молиме пишете ни тикет или контактирајте не на емаил.

Повеќе инфо за што станува збор и која е разликата откако ќе користите PHP 7 и “LiteSpeed Caching” на Вашата WordPress веб страната, погледнете на следниов линк

 

Доколку сеуште немате Ваша веб страна или WordPress хостинг со PHP 7 и “LiteSpeed Caching”, нарачајте на следниот линк

Новости